You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

PHS Dual

  • Coșul este gol!

Aparate pentru îngrijirea părului

                                                              

VALERA beneficiaza de reputatia solida a simbolului "Swiss Made" care este o garantie a calitatii recunoscuta pe plan international. Aceasta imagine comunica valori cum ar fi: calitate, precizie, fiabilitate, competenta, respect pentru sanatate si mediu, exclusivitate.

De peste 55 de ani, din 1955, VALERA produce aparate de ingrijire a parului si este angajata intr-o continua lupta de a imbunatati in mod constant calitatea produselor sale, de a satisface cele mai inalte exigente standarde de pe piata. Pentru VALERA sloganul "CALITATE" este coloana vertebrala a istoriei companiei.

Aparate pentru îngrijirea părului

Subcategorii

Produse recomandate

Uscator de par Valera Swiss Bebe

 Valera este cel mai mare specialist elvetian si unul dintre liderii mondiali in domeniul ingrijirii si protejarii parului. Swiss Bebe este un uscator de p..

Cere ofertă

VALERA SWISS NANO 9600

USCATOR DE PAR PROFESIONAL SUPER COMPACT SI SUPER PUTERNIC CU GENERATOR DE IONIPUTERE: 2100 WMotor AC-PERFORMANCESistemu SANIFYTehnologiE Smart AirflowGenerator de ioniCa..

Cere ofertă

VALERA TRIMMY

  TRIMMER PENTRU TUNS PARUL DIN NAS SI URECHI   Pentru uz personal    Ergonomic, subțire și ultra-ușor pentru un confort maximLama din otel ..

Cere ofertă

Afişare 1 - 3 din 3 (1 pagini)