You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

PHS Dual

  • Coșul este gol!

Coșuri de gunoi pentru interior

Coșuri de gunoi pentru interior

Produse recomandate

Cos de gunoi inox - 12 litri

Cos de gunoi inox - 12 litriCod : CX1-12Combinatia perfecta intre stil si usurinta utilizarii, cosul de gunoi cu capac batant este realizat din inox si plastic si este pr..

Cere ofertă

Cos de gunoi inox - 5 litri

Cos de gunoi inox - 5 litriCOD : CX1-5Combinatia perfecta intre stil si usurinta utilizarii, cosul de gunoi cu capac batant este realizat din inox si plastic si este prev..

Cere ofertă

Cos de gunoi inox cu pedala - 20 litri

Cos de gunoi realizat din inox rezistent, de capacitate mare, usor de folosit prin deschiderea capacului cu ajutorul pedalei. Utilizarea pedalei confera un plus de igiena..

Cere ofertă

Cos gunoi / rufe murdare Probbax, inox lucios perforat, 10l

       Cos gunoi / rufe murdare, cu design modern, futurist si totusi contemporan, din inox perforat. Este recomandat pentru toate loca..

Cere ofertă

Cos gunoi cu design contemporan PROBBAX, 10 l, negru

         Cos gunoi pentru interior, de culoare neagra, cu design modern, contemporan. Este ideal pentru toate locatiile (hote..

Cere ofertă

Cos gunoi cu pedala, 3l, soft close

Cos gunoi cu pedala, inox 430, 3l, soft closeCod: 901Caracteristici:Material - Inox 430Capacitate - 3lDimensiuni - 18.5 cmInaltime - 25.5 cmInchidere - Soft closeCosul de..

Cere ofertă

Cos gunoi cu pereti dubli PROBBAX, 10 l, negru

Cos gunoi estetic cu pereti dubli, 10l, negruCod produs:  WB-1051-BLASistemul de mascare cu pereti dubli a sacului de gunoi si gulerul din inox ii confera stil ..

Cere ofertă

Cos gunoi inox - 3 litri

Cos gunoi inox - 3 litriCod: CX1 - 3LCombinatia perfecta intre stil si usurinta utilizarii, cosul de gunoi cu capac batant este realizat din inox si plastic si este ..

Cere ofertă

Perie wc inox cu capac, sistem montare pe perete

Perie WC cu suport, din inox cu finisare lucioasa, posibilitate montare pe perete. Peria poate fi asortata foarte usor cu orice cos de gunoi din inox.Detalii tehnice:Mate..

Cere ofertă

Perie WC, inox

Perie WC, inoxCod: PWILFrumusețea autentică este mai profundă decât aspectul exterior, și acesta este și cazul accesoriilor noastre de baie. Acestea nu au doar diferite s..

Cere ofertă

Perie WC, plastic alb

Perie WC, plastic albCod - 4856Peria pentru WC este prevazuta cu un maner rasucit, ergonomic, ce nu permite alunecarea mainii. Baza este simpla si, datorita formei s..

Cere ofertă

Set de baie inox cos gunoi cu pedala 3l + perie wc

Set de baie inox cos gunoi cu pedala 3l + perie wcCod: 477Pachetul include :Cos gunoi inox cu pedala 5 litriPerie wc inoxCaracteristici:Material - Inox 430Capacitate - 3l..

Cere ofertă

Afişare 1 - 12 din 12 (1 pagini)