You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

PHS Dual

  • Coșul este gol!

Cărucioare pentru cameriste (housekeeping)

Cărucioare pentru cameriste (housekeeping)

Produse recomandate

CĂRUCIOR DE SERVICIU

CĂRUCIOR DE SERVICIUPROCART 213Material : PolipropilenaNoua generație de cărucior puternic, durabil și igienicSilentiosCapacitate mare de transportDomeniu de utilizare: S..

Cere ofertă

Carucior hotelier lenjerie rufe murdare, pliabil - 200 l

Pentru colectarea rufelor utilizate, un carucior profesional simplu de manevrat dar incapator in acelasi timp este o varianta foarte potrivita pentru a putea usura munca ..

Cere ofertă

Carucior room service

Carucior room servicePROCART 220Material : PolipropilenaNoua generație de cărucior puternic, durabil și igienicSilentiosCapacitate mare de transportDomeniu de utilizare: ..

Cere ofertă

Carucior hotelier simplu

PROCART 400 Curatenia este esentiala in orice spatiu de cazare, fie ca vorbim despre hoteluri, pensiuni sau B&B, iar aceasta trebuie eficientizata la maxim. Ca acest ..

Cere ofertă

Carucior hotelier dublu

Caruciorul hotelier dublu PROCART 430 Face parte din ultima generatie de carucioare profesionale SILENTIOASE, IGIENICE, si REZISTENTE din gama PROCART.Domeniu de utilizar..

Cere ofertă

Carucior hotelier dublu (cu usi solide)

Carucior hotelier dublu (cu usi solide)CH PRO453Face parte din ultima generatie de carucioare profesionale SILENTIOASE, IGIENICE, si REZISTENTE din gama PROCART.Domeniu d..

Cere ofertă

Carucior profesional de service mic

Carucior profesional service  CS PRO250 Face parte din ultima generatie de carucioare profesionale SILENTIOASE, IGIENICE, REZISTENTE si cu CAPACITATE MARE de transpo..

Cere ofertă

Carucior profesional service mare

Carucior profesional service  CS PRO222 Face parte din ultima generatie de carucioare profesionale SILENTIOASE, IGIENICE, REZISTENTE si cu CAPACITATE MARE de transpo..

Cere ofertă

Carucior rufe murdare 125l

Carucior rufe murdare 125lCRM PRO60 Face parte din ultima generatie de carucioare profesionale SILENTIOASE, IGIENICE, REZISTENTE SI FIABILE din gama PROCART.Domeniu de ut..

Cere ofertă

Carucior rufe murdare 250l

Carucior rufe murdare 250lCod: CRM PRO62 Caruciorul de lenjerie murdara CRM PRO62 face parte din ultima generatie de carucioare profesionale SILENTIOASE, IGIENICE, R..

Cere ofertă

Sac rufe murdare 125l

Sac rufe murdare 125lPROBRD 563BSpecificatii:Sac de colectare lenjerie murdara confectionat din prelata IMPERTEX 420Capacitate 125l..

Cere ofertă

Afişare 1 - 11 din 11 (1 pagini)